Stiltewandeling

Naast de individuele wandeling, is het ook mogelijk om een stiltewandeling te maken. Deze wandeling duurt ongeveer anderhalf uur (of langer in overleg) en kunnen vanaf 3 deelnemers tot maximaal 10 deelnemers plaatsvinden. Na afloop drinken we een kopje thee met iets lekkers erbij.

Teamcoaching

Ook is er een Wandel je Pad Teamcoaching. Deze wandeling duurt anderhalf uur (of langer in overleg) met een door het team gekozen thema. Daarnaast is deze Teamcoaching inclusief een lekkere lunch.

Plan een kennismakingsgesprek

Tussen de gesprekken vergeten we niet te genieten van de rust die de natuur geeft!

Ervaring van Hinke

“De wandelschoenen aan, de regengordijnen aan de kant geschoven en op pad met Anoesjka. Als wandelaar toch gewend om tijdens het wandelen vooral veel te kletsen,was het verfrissend (letterlijk en figuurlijk) om nu ook eens in stilte te wandelen. Je denken even tot rust te laten komen en te genieten van de mooie omgeving en eens stil te staan bij jezelf. Een volgend moment bracht Anoesjka op een plezierige manier onderwerpen aan de orde waar we over na mochten denken of waarover we met elkaar ervaringen wilden delen. Het was een fijne wandeling in een fijn gezelschap en ook met verassende gesprekken. Ondertussen genoten we van mooie bomen, mos, paddestoelen een stiltemoment bij een kolkend Lieversdiep,nestenbouwende ooievaars, koffie met cake en als kers op de taart…toch nog de zon! Een aanrader.”

Lees meer ervaringen

Waar wandelen we?

We wandelen op de volgende locaties:

Het Mensingebos in Roden, Het Norgerbos in Norg, Het Nienoord Bos in Leek en Vosbergen Eelde.

We overleggen samen waar je wilt wandelen. Heb je een voorkeur voor een bepaald gebied? Dan is dit in overleg.

Contact

Tarieven Groepswandeling

Stiltewandeling
€ 10 p.p.
1,5 uur (of langer in overleg)
Minimaal 3, maximaal 10 deelnemers
Na afloop drinken we een kopje thee met iets lekkers erbij
Boeken
Teamcoaching
op aanvraag
1,5 uur (of langer in overleg)
Met een thema (door het team gekozen)
Inclusief lunch
Boeken

Vraag na bij uw zorgverzekering en/of werkgever / PGB voor een eventuele vergoeding.