Individuele wandeling

Vind je het prettiger om met iemand te praten die naast je loopt in plaats van tegenover je zit? Dat je diegene niet hoeft aan te kijken? Of heb je eigenlijk gewoon iemand nodig die je motiveert om mee te gaan wandelen? Dan is Wandel je Pad coaching iets voor jou.

Al wandelend wordt er gekeken naar welke vraag er bij je leeft. Wanneer er van beide kanten een klik en vertrouwen is, gaan we samen op pad en maken we een afspraak over het te volgen traject. Over het algemeen neemt een coachingstraject 3 of 4 wandelingen in beslag van anderhalf uur.

Jij neemt weer het heft in handen om zelfbewust, met besef van je eigen innerlijke kracht,richting te geven aan jouw werk en jouw leven. De focus ligt op jouw mogelijkheden en in kleine stapjes werken we toe naar jouw wensen.

Ik coach je tijdens de wandelingen op een open, transparante manier. De gesprekken tussen ons zijn vertrouwelijk. Mijn methode is resultaatgericht. Meteen na de eerste wandeling zul je meer rust ervaren.

Plan een kennismakingsgesprek

Voordeel wandelcoaching: Er zijn géén wachtlijsten.

Ervaring van Corinne

“Vanaf de eerste wandeling heb ik ervaren hoe fijn het is om met een coach te wandelen in de natuur. Door heel bewust te wandelen en om je heen te kijken, ervaar je de natuur op een intense manier. Het is dan prettig om met de coach te praten, het gaat bijna vanzelf. Vragen over loopbaan en werk kunnen steeds beantwoord worden door associëren met onder andere bomen en paden. Een boom ziet er van elke kant anders uit. Ook figuren in het zand en het verzamelen van materialen uit het bos leveren verrassende associaties en antwoorden op. Eigenlijk geeft de natuur, met behulp van de coach, je steeds nieuwe inzichten en uitkomsten!”

Waar wandelen we?

We overleggen samen waar je wilt wandelen. Heb je een voorkeur voor een bepaald gebied? Dan is dit in overleg.

Contact

Tarieven Individuele wandeling

Kennismakingsgesprek
GRATIS
Circa 1,5 uur
Plan gesprek
Coaching
€ 80
Wandelcoachtraject
Per wandeling 1,5 uur
Inclusief thee
Plan wandeling

Vraag na bij uw zorgverzekering, werkgever of PGB voor een eventuele vergoeding.