Mindful wandelen

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful technieken toepast tijdens het wandelen? De Mindful wandeling is een combinatie van Mindful oefeningen en wandelen.

Het mooie van de mindful wandeling is dat je de mindfulness niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar ook in het dagelijkse leven kunt gebruiken. Mindful wandelen is geschikt voor iedereen die graag buiten ontspant/wandelt, graag wilt bewegen, behoefte heeft aan minder stress en meer energie en dit allemaal zonder enige prestatie druk. Mindful wandelen vindt plaats in de gemeente Noordenveld/Tynaarlo, in een kleine groep en een ongedwongen sfeer. De bijeenkomsten vinden één keer per week plaats op een vaste dag, tijd en locatie. 

Neem contact op

Heeft 1 op 1 Mindful wandelen jouw voorkeur? Dan is dit ook mogelijk.

Resultaten van de mindful wandelen

  • Minder stress
  • Meer energie
  • Betere conditie
  • Veel plezier

Waar wandelen we?

We overleggen samen waar je wilt wandelen. Heb je een voorkeur voor een bepaald gebied? Dan is dit in overleg.

Contact

Ervaring van Jeanette

Ik vond het wandelen met jou en de groep heerlijk. Een relaxed begin van het weekend. Echt verwachtingen had ik niet. Door de corona had ik al maanden niet gesport, vanwege het thuiswerken minder persoonlijk contact met andere mensen. Het idee van sportief wandelen in een groep trok mij aan. Het mindfulness onderdeel leek mij interessant en ik hoopte dat het niet te zweverig zou zijn. We hebben het erg getroffen als groep. Misschien iets te druk, maar juist daardoor zoveel gezelligheid en plezier. Jij coachte dit prima door ons die vrijheid te geven en dan op je eigen manier de rust terug te brengen. Ook de ruimte die er was om aan bepaalde oefeningen niet mee te hoeven doen, vond ik erg fijn. De zaterdagochtenden voelden als een moment voor mezelf zonder stress. De ademhalingsoefeningen en de (bewustwording) bodyscan wil ik verder mee. Dankjewel voor de wandelingen. Ik ga graag nog eens een stiltewandeling proberen. 

Tarieven Mindful wandeling

Mindful Wandeling 1 op 1
€ 35
Wil je kennismaken met Mindful wandelen dan is er een Mindful wandelen clinic.
1,5 uur
1 wandeling
Kies pakket
Mindful Wandeling groep
€ 17,50
Wil je kennismaken met Mindful wandelen dan is er een Mindful wandelen clinic.
1,5 uur
1 wandeling
Kies pakket

Vraag na bij uw zorgverzekering, werkgever of PGB voor een eventuele vergoeding.