Mindful walk

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de 5-weekse mindful walk cursus wat voor jou. De mindful walk is een unieke combinatie van wandel ademhalings- en mindfulness oefeningen.

Het mooie van de mindful cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar ook in je hele leven kunt gebruiken. De mindful walk is geschikt voor iedereen die graag buiten ontspant/wandelt, graag wilt bewegen, behoefte heeft aan minder stress en meer energie en dit allemaal zonder enige prestatie druk. De mindful walk vindt plaats in de gemeente Noordenveld/Tynaarlo, in een kleine groep en een ongedwongen sfeer. De bijeenkomsten vinden één keer per week plaats op een vaste dag, tijd enlocatie. Iedere wandeling is onder professionele begeleiding van een gecertificeerd mindful walk trainer.

Neem contact op

Aangesloten bij
Mindful Run Nederland

Heeft 1 op 1 Mindful Walk jouw voorkeur? Dan is dit ook mogelijk.

Resultaten van de mindful walk

  • Minder stress
  • Meer energie
  • Betere conditie
  • Veel plezier
  • Ademhalings- en mindfulness oefeningen die je ook in het dagelijkse leven kunt toepassen.

Waar wandelen we?

We overleggen samen waar je wilt wandelen. Heb je een voorkeur voor een bepaald gebied? Dan is dit in overleg.

Contact

Ervaring van Jeanette

Ik vond het wandelen met jou en de groep heerlijk. Een relaxed begin van het weekend. Echt verwachtingen had ik niet. Door de corona had ik al maanden niet gesport, vanwege het thuiswerken minder persoonlijk contact met andere mensen. Het idee van sportief wandelen in een groep trok mij aan. Het mindfulness onderdeel leek mij interessant en ik hoopte dat het niet te zweverig zou zijn. We hebben het erg getroffen als groep. Misschien iets te druk, maar juist daardoor zoveel gezelligheid en plezier. Jij coachte dit prima door ons die vrijheid te geven en dan op je eigen manier de rust terug te brengen. Ook de ruimte die er was om aan bepaalde oefeningen niet mee te hoeven doen, vond ik erg fijn. De zaterdagochtenden voelden als een moment voor mezelf zonder stress. De ademhalingsoefeningen en de (bewustwording) bodyscan wil ik verder mee. Dankjewel voor de wandelingen. Ik ga graag nog eens een stiltewandeling proberen. 

Tarieven Mindful Walk

Mindful Walk Clinic 1 op 1
€ 35
Wil je kennismaken met Mindful walk dan is er een Mindful Walk clinic.
1,5 uur
1 wandeling
Kies pakket
Mindful walk Cursus
€ 129 p.p.
Groep van maximaal 8 personen
1,5 uur
5 wandelingen
Kies pakket
vervolg Mindful walk Cursus
€ 129 p.p.
Groep van maximaal 8 personen
1,5 uur
5 wandelingen
Kies pakket
Mindful Walk 1 0p 1
€ 242
Mindful Walk Cursus
45 minuten
1 proefles
4 wandelingen
Kies pakket
Mindful Walk 1 0p 1
€ 450
Mindful Walk Cursus
1,5 uur
1 proefles
5 wandelingen
Kies pakket

Vraag na bij uw zorgverzekering, werkgever of PGB voor een eventuele vergoeding.